divendres, 20 de gener del 2017

GEGANTS: Què sabem?










10 comentaris:

  1. En aquest projecte l'Elsa gaudira molt, li encanta els animals!!

    ResponElimina
  2. Quin projecte més interessant!...i m'agrada molt la manera de començar-lo, diferenciant entre animals que existeixen i els que no existeixen (que dintre d'aquests suposo que es troben els que van existir i es van extingir i els que no han existit mai a la vida real però si a l'imaginari). Amb el Joel estem buscant peixos :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, hem dividit els animals amb 2 (els que existeixen i els que no existeixen) i dins dels que no existeixen veurem els fantàstics o ésser imaginaris i els que si han existit (dinosaures o altres animals extingits.

      Bàsicament, va passar que quan vam començar a parlar d'animals van sortir unicors i dinosaures i es clar, primer hem de saber què és de veritat i què no.

      Elimina
    2. i per curiositat...algú ha posat a les persones al cantó dels animals que existeixen? Suposo que el concepte que som mamífers el tenen interioritzat però encara és difícil classificar-nos com a animals amb pels, glandules mamàries, temperatura constant i fecundació interna.

      Elimina
    3. Sí justament va sortir el tema de les persones i un d'ells va dir que també eren animals. El que no tenen gens clars és que són els mamífers. Ho haurem d'anar treballant

      Elimina
  3. Un tema genial y da mucho juego. Ferran está encantado con el tema, no deja de hablar.

    ResponElimina
  4. El Roc està disfrutant com un "animal"!!! Moltes gràcies per compartir les seves troballes a l'aula amb nosaltres. Ens ho passem pipa comentant-ho a casa.

    ResponElimina